Xiaomi mi band 2

Xiaomi mi band 2

După părerea mea Xiaomi mi band 2 este cel mai bun gadget din această zonă de preț. Este un meritat upgrade al telefonului tău mobil.

Dexteritate

Xiaomi Mi Band 2 notificari

Acest mini geniu poate debloca cu ușurință smartphone-ul dumneavoastră fără a fi nevoie să utilizați securitatea.
Se primesc notificări foarte ușor. Apelurile, mesajele, mail-uri, toate sunt anunțate de brățară imediat, dar și ulterior pentru a nu rata nimic important.
Alarma funcționează excelent pe acest dispozitiv. Este gândită în așa fel încât să te trezească.

Fitness

Xiaomi mi band 2 fitness

Această brățară o poți utiliza ca pe propriul antrenor personal. Este capabilă să-ți monitorizeze pașii, distanța parcursă și caloriile arse în timpul mișcării. Ești atenționat printr-o vibrație ușoară când starea ta de repaus este prelugită. Ideal pentru cei ce stau foarte mult la calculator. Senzorul pentru puls detectează orice activitate nou începută, iar GPS-ul distanța parcursă pentru a avea cât mai puține erori în utilizare.
Rezistență la apă
Brățara se comportă excelent la saună sau în apă. Are standardul IP67, ceea ce înseamnă că nu trebuie să-ți faci griji foarte tare de locurile în care o porți.

Autonomie

Xiaomi mi band 2 autonomie

Pentru un dispozitiv atât de mic și compact consumul energiei este foarte redus. Astfel că pentru o baterie de 70 mA, producătorul promite o autonomie de 20 de zile. Totuși am rămas surprins plăcut când timpul de așteptare până la prima încărcare a fost de 28 de zile.

Conectivitate

Xiaomi mi band 2 conectivitate

Brățara funcționează pe bluetooth 4.0 și este compatibilă atât cu dispozitivele android cât și cu cele ios.

Aplicație

Prima dată ai nevoie de un cont unde îți setezi înălțimea, greutatea, vârsta și genul, apoi targetele sunt sugerate automat. Cei de la Xiaomi au reușit să optimizeze foarte bine meniul aplicației, oferindu-ți toate datele necesare despre brățară dar și despre targetele setate. Poate fi conectată și cu google fit, astfel datele sunt împărțite.

Xiaomi Mi Band 2 Aplicație

Preț

Raportul calitate preț este unul foarte bun. Brățara oferă multe servicii utile, iar prețul se apropie încet, încet de cel din China. Sunt destul de multe oferte în magazinele online (30-40$), iar experiența cu acest gadget este uimitoare.

Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi Band

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *