Smartwatch Huawei Watch W2

Huawei a lansat Smartwatch Huawei Watch W2 la un preț accesibil. Smartwatch-ul este proiectat să facă parte din aspectul dumneavoastră, dar și din viața dumneavoastră, grație tuturor funcțiilor inteligente.

Design

Smartwatch Huawei Watch W2 Design

Ceasul are un design clasic și asta datorită cererii. Oamenii încă vor ceasuri rotunde care să se potriveasca la orice ținută. Avantajul unui smartwatch în comparație cu ceasurile clasice este faptul că poți să schimbi interfața. Smartwatch Huawei Watch W2, cu mici ajustări, poate fi purtat la orice ținută. Odată ce îi schimbi interfața, ai senzația că porți un alt ceas.

Smartwatch Huawei Watch W2 Design 2

Autonomie

Smartwatch Huawei Watch W2 vine dotat cu o baterie de 420mAh. Ceea ce garantează 3 săptămâni de utilizare în Watch Mode, 2 zile în Smart Power Saving Mode și undeva pe la 24 de ore pentru o utilizare intensă.

Smartwatch Huawei Watch W2 Autonomie

Variante

Deoarece nu toată lumea este interesată de o cartelă sim într-un smartwatch, huawei a scos două variante a ceasului.

Smartwatch Huawei Watch W2

 

Smartwatch Huawei Watch W2

Smartwatch Huawei Watch W2 4G/LTE

 Smartwatch Huawei Watch W2

Functii

Smartwatch Huawei Watch W2 vine dotat cu alarmă, activități, calendar, mesagerie, cronometru, senzor de lumină ambientală, senzor puls, barometru, giroscop, accelerometru, GPS.

Smartwatch Huawei Watch W2

Poate fi folosit în diverse antrenamente: sală, alergat în aer liber, mers, antrenamente hiit, ciclism și multe altele.

Prin toate aceste activități  îți contorizezi numărul de calorii arse. Astfel poate fi util dacă dorești să slabești.

Încă un avantaj pentru cei ce sunt obsedați de control, cum e și cazul meu, ar fi faptul că poți să-ți monitorizezi somnul. Astfel că dacă te simți obosit, poți să verifici raportul orelor dormite din toata săptămâna. Acest lucru este util în momentul în care vrei să recuperezi acele ore pierdute și îți pui alarma să sune cu jumătate de oră mai tarziu sau încerci să adormi ceva mai devreme seara.

Smartwatch Huawei Watch W2

Smartwatch Huawei Watch W2 4G/LTE

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *