Samsung Galaxy S8 și S8 plus

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 – cel mai bun telefon de pe piață tocmai și-a făcut apariția. Samsung m-a impresionat plăcut anul acesta cu noile Samsung Galaxy S8 și S8 plus.

Diferențe

  • Dimensiunea ecranului
  • Bateria

Ecran

Sunt cele mai compacte dispozitive de pe piață. Cu un ecran de 5.8, respectiv 6.2 inchi, telefoanele reușesc să rămână la aceleași dimensiuni cu modelele concurente și asta datorită poziționării butonului home în spatele ecranului. Marginile sunt atât de neînsemnate, încât ai senzația că ții doar ecranul în mână.

Poze

Camera spate S8 S8+

Avem aceiași cameră excepțională de pe S7, însă au fost aduse modificări majore pe partea de software, pozele sunt net superioare oricărui telefon aflat pe piață acum. Diferențele nu se văd neapărat într-o zi însorită ci la luminozitate scăzută. Orice telefon se descurcă să facă o poză decentă în condiții bune de luminozitate.

Securitate

Senzor cititor de iris

Senzorul de amprentă a fost mutat pe spate datorită ecranului foarte mare, totuși nu-i un lucru rău. Samsung Galaxy S8 și S8 plus vin cu un cititor de iris situat frontal. El funcționează și în condiții de luminozitate scăzută. Singura problemă este pentru cei care poartă ochelari. Seara, fără ei, sunt nevoiți să folosească senzorul de amprentă sau parola în cele mai multe cazuri.

Accesorii

Pachetul vine echipat cu o pereche de căști de la AKG destul de scumpe. Căștile sunt de o calitate audio foarte bună și anulează zgomotul de fond. Sunt ușoare și confortabile, iar la exterior sunt căptușite cu material textil, deci și rezistente. Poate pe viitor Samsung ne va oferi una sau doua perechi de căști bluetooth. Telefonul este echipat cu Bluetooth 5.0 LE, ceea ce înseamnă că poate reda simultan pe 2 dispozitive audio.

Samsung Gear 360

Gear 360

Este un dispozitiv conceput pentru a reda cele mai frumoase momente pe un ecran. Datorită modului 360, poți să explorezi mult mai mult. Experiența unei petreceri va fi mult mai intensă cu un asemenea dispozitiv.

Samsung DEX

Samsung DEX

DEX este un accesoriu mult dorit. Acesta îți permite să îți transformi telefonul într-un calculator personal. Tot ce ai nevoie este un monitor, un mouse și o tastatură. Tot mai multe aplicații android sunt optimizate pentru acest dispozitiv. Și chiar și așa, poți folosi windows cu ajutorul unui VDI(Virtual Desktop Infrastructure).

Preț

Prețul este destul de piperat. Dacă te gândești la un upgrade de la S6 la S8, atunci merită pe deplin banii. Totuși samsung urmează să scoată următoarea generație de Note, prețul lui S8 va mai scădea un pic.

Voi ce credeți? Merită sau nu Samsung Galaxy S8 banii?

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 Plus

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *