Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 este cel mai puternic telefon la momentul actual. Și are și motive să fie așa, mai ales că nu este un simplu telefon ci mai degrabă un mini calculator.

Samsung Galaxy Note 9 Android

Design

Galaxy Note 9 arată mai degrabă ca un Note 8, dar Samsung a făcut câteva schimbări. Rama superioară a lui Galaxy Note 9  este mai închisă pentru a ascunde mai bine senzorul de iris și camera frontală. Telefonul este un pic mai larg față de un Note 8 sau un S9 +, dar vizual nu este sesizabil datorită marginilor curbate și bine finisate.

Galaxy Note 9 Margini

Spatele telefonului vine cu schimbări mai vizibile. Senzorul de amprentă este amplasat sub cele două camere, iar poziționarea camerelor este orizontală, la fel ca pe Note 8. Pentru cei cu mâini mici, deblocarea prin amprentă nu este imposibilă, dar nici comodă.

Galaxy Note 9 Spate

Telefonul este dotat cu Gorilla Glass 5 față-spate îmbinate cu o ramă metalică. Respectă standardele IP68 de rezistență la apă și praf.

Display

Galaxy Note 9 dispune de un Super AMOLED Infinity display de 6.4 Inci cu o rezoluție maximă de 2960×1440 pixeli WQHD+. Rezoluția ecranului poate fi scăzută pentru a prelugi durata de viață a bateriei. Este cel mai mare ecran pe un galaxy și suportă HDR.

Galaxy Note 9 Fata

Sunet

Calitatea sunetului este bună. Regăsim sunet stereo și bas datorită suportului Dolby Atmos. Sunetul se aude tare și nu este distorsionat. Mufa jack este nelipsită, iar căștile din pachet sunt printre cele mi bune căști obținute într-un pachet de telefon.

Galaxy Note 9 mufa casti jack

Camera

Galaxy Note 9 vine cu o cameră cu doi senzori de 12 megapixeli în spate, iar camera frontală este de 8 megapixeli. Este aceiași cameră de pe S9+ dar cu mai multe optimizări software. Cea mai importantă și cea mai utilă funcție este Flaw Detection care te informează cu o notificare pop-up ori de câte ori poza este neclară sau cineva clipește. Funcția te scutește de timpul în care intri în galerie pentru a verifica poza și îți permite să nu pierzi anumite momente.

Samsung Galaxy Note 9 camera Lumina de zi

Samsung Galaxy Note 9 camera Lumina de noapte

Bateria

Samsung Galaxy Note 9 vine cu o baterie de 4.000mAh. Este cea mai mare baterie de pe dispozitivele Galaxy. Duce fără probleme o zi de utilizare intensă a telefonului. Suportă încărcare rapidă și este o baterie testată și complet sigură.

Galaxy Note 9 Baterie

S Pen

Stiloul are și el un upgrade major. Dispune de Bluetooth și poate fi folosit precum o telecomandă cu mici funcții pentru diferite aplicații.

Galaxy Note 9 S Pen Functii Setari

Cea mai utilă funcție este cea legată de camera foto. Folosești S Pen-ul pentru a nu afecta poziția telefonului, iar pozele vor ieși mult mai bune.

Galaxy Note 9 S Pen

Performanţă

Galaxy Note 9 vine cu cel mai puternic procesor Snapdragon 845 sau echivalentul său din alte piețe Exynos 9810. Îl găsim în două versiuni: cea de 6GB RAM cu 128GB stocare și cea de 8GB RAM cu 512GB stocare. În plus putem extinde memoria cu până la 512GB stocare cu un card sd.

La acest capitol trebuie menționat și sistemul de răcire cu apă îmbunătățit din interior. El este motivul pentru care putem să folosim Note 9 fară un Samsung DEX. În această situație, telefonul va fi conectat la un monitor cu un adaptor, dar nu se va putea încărca și va fi folosit pe post de tastatura și touchped la o rezoluție full HD. Noul DEX permite o rezoluție de 2k, posibilitatea de a conecta un mouse și o tastatură în timp ce telefonul se încarcă și o mufă Ethernet pentru o conexiune cablată la rețea.

Galaxy Note 9 DEX

Pro Contra
Design uimitor cu margini care îl face să se simtă mai subțire decât este Senzorul de amprentă poziționat mult prea sus
Durata de viață a bateriei Pe varianta albastră S Pen-ul este galben și nu poate fi apreciat de toată lumea
Afișaj AMOLED minunat Prețul la lansare este destul de mare
Camera face poze bune și în lumină scăzută
Nu ai nevoie de un DEX pentru a folosi modul desktop
Rezistență la apă și praf IP68
Difuzoare stereo cu Dolby Atmos

Verifică prețul telefonului pe:         

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *