Chromecast

Google Chromecast articol

Probabil cel mai util dispozitiv din casă ce te va face să-ți îndrăgești televizorul. Google Chromecast este un dispozitiv media ce se conectează la un port HDMI de pe televizor. Odată conectat, poți trimite pe televizor filme, muzica, emisiuni tv, jocuri și multe altele. Este gândit pentru a avea o experiență mai plăcută atunci când telefonul, tableta sau chiar monitorul au un ecran prea mic. Chromecast este compatibil cu orice dispozitiv. Fie că deții un Iphone, Ipad, telefoane și tablete cu Android, ai un Mac, Windows sau un Chromebook, vei putea trimite multimedia fără probleme.

Eficient

Google Chromecast Ultra configurare

Este extrem de ușor de configurat de pe pc, tableta sau telefon. În utilizare, în timp ce te bucuri de filmul, serialul sau videoclipurile muzicale pe un ecran mai mare, chromecast procesează singur video-urile. Telefonul nu este folosit, iar durata de viața a bateriei nu este afectată.

Screen Mirroring

Chromecast transmite pe TV exact ceea ce urmărești pe telefon/tabletă. Poți urmării cu familia fotografii, videoclip-uri de vacanță, social media(Facebook, Instaram etc), pagini web, poți face prezentări și multe altele.

Google Chromecast Ultra screen mirroring

Diversitate

Chromecast poate fi folosit cu aproape toate aplicațiile mobile. Majoritatea aplicațiilor oferă suport pentru Google Chromecast.

Google Chromecast Diversitate

Conectare & Design

Este un dispozitiv mic cu un cablu HDMI ce intră direct în televizor și un cablu Micro USB. Cei de la google sunt foarte atenți la detalii. Cablul HDMI se poate mula pe aparat datorită unui magnet, schimbând modul în care poți ascunde dispozitivul în spatele televizorului. Cablul Micro USB poate fi conectat direct la televizor fără a fi nevoie de o priză, în condițiile în care dispozitivul suportă USB 3.0.

Google Chromecast Ultra pozitie

Alegere proprie

Google Chromecast 2 –  Emite doar FullHD. Este o alegere bună dacă nu ai un televizor mai sus de 1080p. Posibilitatea de a-l conecta la internet se face prin wi-fi de 2.4GHz și respectiv 5GHz. Dacă dispui de un Router de 5GHz, recomand folosirea dispozitivului pe 5GHz, deoarece conexiunea este mai stabilă, rapidă, și sunt mai putine interferențe de semnal.

Google Chromecast 2

Google Chromecast Ultra vine cu un mic upgrade, dar și cu un preț mai ridicat față de versiunea anterioară. Emite 4k, iar conectarea la internet poate fi și cablată, acumulatorul este dotat cu mufă Ethernet.

Google Chromecast Ultra

 

Google Chromecast 2.0

Google Chromecast Ultra

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *