Căști Bluetooth Mpow Sport

Căști Bluetooth Mpow Sport –  cele mai bune și ieftine căști testate de mine. Avantajele unor perechi de căști wireless sunt nenumărate. Sunt mult mai rezistente prin simplul fapt că nu prezintă un fir care să te incomodeze pe sub haine, să te deranjeze în timpul mersului, alergatului, așezatului pe scaun cu telefonul în buzunar și în multe alte activități.

Calitate

Casti Bluetooth Mpow Calitate

Puține firme oferă calitate la un preț mic. Căștile sunt făcute dintr-un plastic tare, cu un capac de aluminiu ce incorporează o baterie (pe fiecare cască). Pe partea opusă difuzorul acoperit cu același plastic dur, urmat de o sită metalică și un silicon moale de foarte bună calitate ce izolează zgomotul de fond.

Conectivitate

Căștile folosesc tehnologia Bluetooth 4.1, astfel vei avea un consum minim de energie atât pe căști cât și pe dispozitivul împerecheat. Se poate conecta cu telefonu, laptop-ul, tv-ul și orice alt dispozitiv cu bluetooth și capabil să transmită conținut audio. Distanța dintre dispozitiv și căști este de 10 metri în condițiile în care nu sunt obstacole între cele 2 gaget-uri. Dacă semnalul trece printr-un perete, puterea acestuia este diminuată, deci distanța necesară va fi sub 10 metri.

Casti Bluetooth Mpow Conectivitate

Bateria

Bateria dispozitivului are capacitatea de 300mAh. Rezista 8 ore, fie ca vorbești la telefon sau asculți muzică, iar în standby rezistă până la 175 de ore. Timpul necesar încărcării cumplete a bateriei este de 2 ore.

Microfonul

Casti Bluetooth Mpow Microfon

Apelurile telefonice se aud tare și clar datorită microfonului care în timpul apelului anulează zgomotul de fond astfel încât vocea ta să fie singura auzită de persoana apelată.

Funcții

Casti Bluetooth Mpow Functii

Căștile vin echipa cu butoane pentru comenzi: Butonul multifuncțional, butonul + și butonul -.

  • Butoanele + și – au rolul de a schimba melodiile cu o apăsare mai lungă sau de a modifica volumul cu o apăsare simplă.
  • Butonul multifuncțional are funcția de ON/OFF, play și pauză, răspunde și încheie un apel.
  • Pentru a conecta căștile cu un dispozitiv nou trebuie apăsat lung, timp de 7 secunde, pe butonul multifuncțional.
  • Răspuns la un apel telefonic / termină un apel telefonic: Apasă pe butonul multifuncțional.
  • Respingere apel: Apăsă lung pe butonul multifuncțional. După vei auzi un semnal audio ce confirmă respingerea apelului.
  • Reapelare ultimul număr: Apasă de două ori pe butonul multifuncțional.
  • Control vocal: Apasă simultan butonul multifuncțional și butonul + pentru a activa această funcție.
  • Dezactivare microfon: În timpul apelului apasă simultan butoanele + și -.

Căștile comunică cu tine în limba engleză. Vei fi anunțat de fiecare dată când faci ceva, mai puțin atunci când schimbi melodia.

Pachet

Căștile vin însoțite de un cablu de alimentare usb – micro usb, dopuri din silicon de diferite mărimi și 2 tipuri de sisteme de prindere pe ureche de diferite mărimi.

Casti Bluetooth Mpow Marimi Dopuri

Căști bluetooth 4.1 Mpow COACH Sport

Căști bluetooth 4.1 Mpow MAGNETO Sport

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *