Bicicletă electrică

Cu toții știm că orașele sunt din ce în ce mai aglomerate, iar mersul la muncă devine din ce în ce mai greu și mai obositor. Cred că una din soluțiile problemei este ca fiecare dintre noi care are posibilitatea, să utilizeze o bicicletă. Sunt destul de mici comparativ cu mașinile, poluarea mediului înconjurător este aproape zero, iar problema locurilor de parcare devine din ce în ce mai mică.

Bicicletă clasică

Bicicleta clasica

Pentru majoritatea persoanelor care doresc o bicicletă normală, dar și cei pasionați de ciclism, recomand Bicicleta MTB 26″ Rich R2648A. Bicicleta este una clasică. Este confortabilă datorită pachetului de suspensii și potrivită pentru oricine dorește să se deplaseze rapid și să facă mișcare. Poate fi folosită și pe terenuri accidentate, iar experiența cu ea nu este una neplăcută.

Bicicletă electrică

Bicicleta electrica pegas

Pe lângă faptul că poți să te bucuri de experiență normală cu dispozitivul, poți să folosești și motorul electric pentru un plus de viteză. Este ideală pentru cei ce vor sa evite traficul și să ajungă rapid la muncă, sală sau oriunde altundeva.

Bicicleta electrică Fatbike Suprem Dinamic este foarte bine dotată. Are un motor electric de 500W, limitat la 250W pentru siguranță și autonomie. Plimbările sunt mult mai plăcute deoarece pedalatul poate fi ajutat de motor. Viteza maximă este de 25km/h cu o autonomie de 70km datorită bateriei samsung cu  48V 14,5A cu 65 celule tip 2900 E. Desigur, poți să scoți acea limitare a motorului pentru un plus de viteză, dar nu cred că este cea mai bună alegere pentru un vehicul pe două roți. Bicicleta este dotată cu un ecran LCD unde se găsesc informații despre viteză, kilometri parcurși și date despre baterie. Ecranul poate fi iluminat la nevoie și este rezistent la apă pentru zilele nu foarte însorite.

Echipament de protecție

casca echipament de protectie

Casca de protecție trebuie să fie de nelipsit deoarece se pot provoca daune majore în lipsa ei în caz de accident. Poți opta pentru un model 3 în 1 cu părți detașabile, sau un model simplu.

genunchiere cotiere echipament de protectie

Cotierele și genunchierele sunt și ele importante în protecția corpului în caz de accident.

Recomand folosirea echipamentului de protecție atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *